Ai nevoie de informatii? - (+40) 233 744 971

Vorbim cu pasiune despre mobilă. Acesta este lucrul care defineşte cel mai bine echipa Sortem.  Aducem inovaţie, fie că preferi liniile moderne, fie că te regăseşti în designul clasic. Nu ne ferim însă nici de luciul nobil sau de aspectul antic patinat. În câteva cuvinte, Sortem înseamnă mobilă pentru toate generaţiile şi pentru toate gusturile.

Interiorul casei tale vorbeşte despre tine. Fiecare alegere, fiecare detaliu, orice formă trădează ceva din spiritul tău. O linie perfectă, o culoare inedită, un design inteligent, toate se îmbină într-un spaţiu  aşa cum eşti tu: mereu diferit, unic, surprinzător. Sortem îţi cunoaşte aşteptările şi a adus în showroom-urile sale mobilierul ce se pliază pe dorinţele tale.

Cu o experienţă pe piaţă de peste 12 ani, îţi propunem soluţii ingenioase în materie de design, aducând pentru prima dată în România piese de mobilier create de firme renumite din Polonia: Black Red White, Okmed, Komplet, Meblotap. Efortul nostru de a fi mereu în pas cu nevoile tale a fost recunoscut în 2003, când am obţinut exclusivitatea distribuţiei mobilierului marca Black Red White în România.

Sortem te invită acum să porneşti într-o călătorie a formelor, măsurilor şi culorilor, descoperind în sistemele de mobilier comercializate gustul pentru clasic, retro sau modern,  ornamente unicat şi detalii curajoase.

Sortem dă valoare casei tale!

 

Misiune şi valori

Sortem este o companie modernă, cu viziune şi valori puternice. Ambiţiile şi visele noastre vorbesc despre leadership şi tot ceea ce facem se bazează pe tehnologie de avangardă, standarde europene de calitate a produselor, model unic de business.         

Misiunea noastră este aceea de a-ţi oferi mobilierul care te îndeamnă să revii cu drag acasă.

La  Sortem, designul mobilierului transmite pasiune şi inovaţie, stil şi confort, toate regăsite în variata gamă de produse comercializate la preţuri ce te inspiră la mai mult.

Avem 20 vizitatori și nici un membru online