Ai nevoie de informatii? - (+40) 233 744 971

Din 1997, Sortem reprezintă garanţia succesului pentru afacerile clienţilor noştri din domeniul comerţului en-detail cu mobilă. Avem parteneriate şi relaţii comerciale durabile cu mai mult de 100 de clienţi (deţinători de magazine de mobilă) din întreaga ţară.

Atuurile noastre sunt oferta completă pentru mobilierul de uz casnic, preţuri competitive, transport săptămânal la orice destinaţie internă, modalităţi şi termene de plată flexibile.

Reprezentăm unul dintre cei mai mari producători de mobilă din Europa (concernul Black Red White, cu sprijinul căruia deschidem magazine reprezentanţă BRW în întreaga ţară, în parteneriat şi cu clienţii noştri) şi unii dintre cei mai mari producători din Polonia (Okmed, Komplet, Meblotap).

Efortul echipei Sortem se îndreaptă către extinderea reţelei naţionale de distribuţie şi rapida onorare a comenzilor şi solicitărilor clienţilor noştri.

Urmărim creşterea volumului de vânzări a fiecărui magazin partener, prin înnoirea permanentă a modelelor şi reperelor de mobilier din ofertă şi prin îmbunătăţirea comunicării cu fiecare client.

Avem 14 vizitatori și nici un membru online