Ai nevoie de informatii? - (+40) 233 744 971

Garanţie mobilier

Termenul de garanţie este de 2 ani, calculat de la data semnării P.V. de recepţie de către cumpărător. Perioada de garanţie se prelungeşte cu perioada în care produsul a stat în reparaţie.
Perioada de garanţie  a produsului nu se prelungeşte în cazul reparării sau înlocuirii unor repere - componente ale produsului. La înlocuirea unui produs cu un produs nou acesta din urmă beneficiază de perioada integrală de garanţie acordată produsului nou.
Garanţia asigură:

  • repararea sau înlocuirea produsului fără niciun cost suplimentar pentru cumpărător;
  • reducerea corespunzătoare a preţului sau anularea contractului, în condiţiile legii.

 

Garanţia este acordată pentru produse ce vor fi folosite, în mod obişnuit şi în condiţii normale, în scopul pentru care au fost fabricate, ţinând cont de faptul că aceste produse se vor uza de-a lungul anilor în condiţii normale de folosire. Se consideră că produsele sunt destinate a fi folosite, în mod obişnuit, în condiţii normale de exploatare, în limite normale de umiditate relativă a aerului 50-70% şi temperatura de 10-30 grade Celsius.
Durata medie de utilizare a mobilierului, a scaunelor, a canapelelor cu tapiţerie din stofă este de 5 ani, iar la canapelele cu tapiţerie din piele de 10 ani.
Tasarea poliuretanului, întinderea pielii sau a materialului de acoperire, mătuirea sau lustruirea materialelor în timp, în limite normale, ca urmare a uzurii, sunt acceptate. Acestea nu sunt considerate defecte.

Avem 17 vizitatori și nici un membru online