• Telefon: (+4) 0744 700 279
0 Produse - 0 lei
Cosul tau este momentan gol!
Produsele tale Actualizeaza pretul

Bucătării

Mobila de bucatarie modulara - mobilier asa cum iti doresti!

Bucătăriile modulare sunt o alternativă la mobilierul la comandă - sunt compuse din componente gata făcute pe care le puteți combina între ele în orice fel. Datorita seturilor gata facute si a posibilitatii configurarii acestora, poti crea cu usurinta o bucatarie modulara care sa raspunda pe deplin nevoilor tale, fara a fi nevoie de masuratori complexe.

 

Mobilierul nostru modular de bucătărie are și un finisaj diferit - mat sau lucios.

Fronturile lucioase reflectă lumina, datorită căreia pot mări optic chiar și un spațiu foarte mic. Cu toate acestea, mobilierul cu finisaj lucios necesită o îngrijire specială datorită colectării ușoare a amprentelor.
Fronturile mate oferă mult mai multă libertate în designul interior - vor funcționa bine în combinație cu ferestre de sticlă și rafturi deschise. Dulapurile de bucătărie modulare cu finisaj mat absorb lumina , așa că sunt recomandate pentru bucătăriile mai mari și bine luminate.

În orice stil

Sunteti intrigat de stilul scandinav minimalist și discret? Sau poate preferați clasicul precum mobilierul din lemn? Indiferent de preferințe, bucătăriile de colț gata făcute ar trebui să fie practice și funcționale. 

Contact rapid

Comenzi online, informații produse și stadiu comenzi.

  • Str. Teiului nr.20, Roman, jud. Neamț
  • (+4) 744 700 279
Top